top of page
Готови за училище

Курс за бъдещи първокласници

Готово ли е детето ви за първи клас?

В рамките на две седмици ще изградим мост между знанията на децата от детската градина и подготовка за уменията, които трябва да имат в началото на първи клас. Ще се работи с авторското ни помагало "Готови за училище", а  допълните тетрадки за упражнения ще се използват за работа върху правилния захват на детето и краснопис. Ще се работи в следните направления - Български език, математика и логика и околен свят. По български език е заложен фонетичен анализ на думите, сричкуване и разказване на кратък текст, краснопис и слушане с разбиране. По математика ще се упражняват количествените сравнения, смятане до 10 и логическо мислене. 
Отново ще разчитаме на подхода на учене чрез игра, но вече ще покажем на децата какво е да си ученик. Ще се постараем да поставим основите на едно здравословно отношение към образованието, интерес към любознанието и ще изградим навици за поведение в учебна среда. Ще обясним на децата каква разликата между училище и градина, между навиците, които са имали там и новите, които трябва да придобият по време на учебната година, ще си говорим за клас, класен ръководител, час и междучасие.

Курсът ще е с продължителност 2 седмици - три пъти седмично по 90мин. 

Ще се провежда в залата ни на бул. Приморски 27.

Първа група - 1/07 - 12/07 - от 9ч до 10:30ч

Втора група - 15/07 - 26/07 -  от 9ч до 10:30ч

Трета група - 29/07 - 9/08 - от 9ч до 10:30ч

Четвърта група - 12/08 - 23/08 от 9ч до 10:30ч

Има възможност за сформиране на повече от една група във всеки от периодите. Таксата е 120лв и в нея са включени всички учебни пособия, които ще използват децата - помагало, учебна тетрадка и тетрадка за упражнения. Таксата се заплаща по банков път:

IBAN: BG87STSA93000026678665
Титуляр - Джолис Клас ООД

Основание: Курс готови за училище и две имена на детето

ready for school kids.jpg

Помагало "Готови за училище"

"Готови за училище" с автор Йоана Иванова, редактор предучилищен педагог с награда почетен знак "Паисий Хилендарски" - Дарина Симеонова и със съвместната работа с начален учител и логопед с награда на "Логопедиа.бг". Можете да го разгледате и закупите от нашия онлайн магазин.

school day.jpg
bottom of page