top of page
_DAB9093_edited.jpg

Индивидуални уроци

Основната ни услуга са индивидуалните частни уроци, съобразени изцяло с Вас, времето, нуждите и темпа Ви на учене. 

Ние залагаме на така наречения "student-centered approach" - подход, при който курсистът е в центъра и спрямо неговите нужди се оформя стратегията за работа. А планирането на уроците се прави "отзад напред" (backward design planning), което означава, че на база знанията/пропуските и очакваните резултати - засилване на уменията за комуникация в неформална среда/ водене на бизнес кореспонденция/ подобряване на граматическите знания и подготовка за изпит, интервю, училище и т.н., ние оформяме и трансофрмираме учебното съдържание по такъв начин, че да бъде то максимално полезно за всеки персонално. По този начин гарантираме очакваните резултати, фокусирайки се върху индивидуалните потребности на всеки клиент!

Modern English Courses Facebook Post Template.png

Онлайн уроци

Човек учи най-бързо, когато се чувства добре.
Водени от желанието си да създаваме удобство, усещане за уют и приятелска среда, през 2017г. стартирахме възможността за преподаване онлайн.
Нашата основна цел е да подхождаме лично и с внимание към всеки детайл в работата си с курсистите. Съобразяваме се с индивидуалните желания, пропуски и нужди на всеки един и не пестим различни подходи, техники и страст в преподаването.
Имаме богата библиотека сканирани учебници, помагала и граматики, високо квалифицирани учители и креативност в изобилие.

_DAB9129.jpg

Домашни посещения

В забързания живот, който водим, все по-рядко ни остава време за нас. Време за почивка, презареждане, а още по-малко за самоусъвършенстване.

Ние от Jolly's Class разбираме динамичните хора, затова предлагаме да Ви улесним!

Без излишно висене в час-пик, без безкрайното лутане в търсене на място за паркиране, без бързане, без закъсняване и най-важното без излишно натоварване! От уюта на собствения Ви дом.

С чаша топъл чай или ароматно кафе, в меките домашни чехли, ученето става много по-спокойно, лесно, приятно и достъпно!

343183630_1728626744222348_5237392127562145085_n.jpg

Помощ в училище

Търсите помощ за домашнитe на децата? Не можете да откриете катета на триъгълника или просто идея си нямате каква е разликата между алегория и алитерация?
Няма проблем, защото нашите учители с удоволствие ще помогнат в търсенето на най-малко общо кратно, ще разкрият мистерията на литературните анализи и транскрипцията на думите във френския език!

88127846_10216131824515803_1057610339153084416_n.jpg

Корпоративни обучения по английски и немски език

През последните две години успешно провеждаме ангажиращи и ефективни обучения по английски и немски език. Клиентите ни са от различни националности, което е причината и част от обученията да се провеждат English to English или German to English.

Един от най-големите ни корпоративни кленти е iGaming.

Jolly's Young Learners

Детски групи

Вече предлагаме и групово обучение за деца в градинска и предучилищна възраст! 

Занятията са по 60 минути, като ученето се осъществява чрез различни педагогически игри, които се сменят през определен интервал от време. Децата учат и се забавляват с наши авторски учебни пособия, а освен всичко останало държим на развиването на фината моторика при най-малките ни ученолюбивци. Групите са разделени по възраст, започвайки от 3 годинки и половина!

351140360_154127890980120_5033626496264517400_n.jpg
logo-final-color-f24464_edited.jpg

Jolly's Class Speech Therapist

Логопедични услуги

Част от екипа ни е и специалист логопед, разбира се! Защото правилното ранно детско развитие е основополагащо за последващото обучение на децата.

На първо място, нека поясним какво точно означава логопед. Логопедът е специалист, който се занимава с терапия на нарушенията на звуковете на устната реч, нарушенията на четенето, писането и способността за извършване на всякакъв вид математически операции. Все повече деца срещат трудности с произнасянето на звукове, говорната продукция, разбирането, четенето и ученето на нови неща. Най-честата причина за тези затруднения е, че мозъкът не може да разпознае и обработи звуковете, които детето чува. Следователно, то не разбира и идентифицира думите и техния смисъл, не рабира смисъла на изреченията и не може да се включи пълноценно в разговора. Оттук произтичат повечето затруднения. Този процес оказва негативно влияние върху социалните умения, увереността на детето и цялостното му развитие в бъдеще.

Логопедичната програма се адаптира към скоростта на учене на всяко дете. Когато то среща затруднения с определени звукове, логопедичната програма акцентира върху тях, докато ученикът ги овладее. 

Обикновено са необходими 3-4 месеца редовни логопедични упражнения, за да има видими резултати.

Логопедичните упражнения увеличават продължителността на съгласните звукове от 20 до 80 милисекунди. По този начин звуковете стават лесно разбираеми за децата със затруднения. В началото на логопедичното упражнение се започва с научаването на мозъка да разпознава звуковете, след което се преминава към фонеми, срички, думи, изрази и изречения. Следващо важно нещо на което се учи мозъка е да разпознава и обработва определен брой звукове за секунда. Паралелно с това има логопедични упражнения за повишаване на когнитивните умения като памет, внимание, фокус, обработка, мислене и т.н.

bottom of page